Hervis SportClub

 2011.07.14. 12:33

A Hervis SportsClub Klubkártyájával valamennyi vásárlásunk összege felkerül az egyenlegünkre. Ha külföldi Hervisben (Ausztria, Csehország, Horvátország, Szlovénia) vásárolunk, az is, ha  kedvezményes vagy leértékelt árú terméket veszünk az is.) A belépéstől számítva minden év elteltével annál nagyobb éves bónuszt kapunk, minél magasabb addigi vásárlásaink összege. (500.000 Ft felett 2 %, 125.000 Ft felett 3 %, 250.000 Ft felett 4 %.)

Az igénylés személyesen történik és a kártyát azonnal megkapjuk. Sőt, az azonos lakcímmel rendelkező családtagok akár négy társkártyával is rendelkezhetnek, amikkel egymástól függetlenül növelhetik a közös egyenlegüket.

Klubtagként valamennyi Hervis áruházban vásárolt terméket, 6 héten belül blokk nélkül is kicserélhetjük. (Fontos, hogy sértetlen legyen a termék.) Továbbá az áruház 20 kilométeres körzetében a házhozszállítás ingyenes. Ezeken felül a klubtagok számára a Hervis folyamatosan különleges ajánlatokat is kínál.

Címkék: sport kártya kedvezmény pont hervis

A bejegyzés trackback címe:

https://biztospontok.blog.hu/api/trackback/id/tr893065783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása