Rossmann minden 1500 Ft után 1 pontot ad. 15 pont után egy alkalommal 15 % kedvezménnyel vásárolhatunk, amit akciós termékekre is felhasználhatunk. (Cigire, mobiltöltésre nem érvényes a kedvezmény.) Beváltáskor dönthetünk úgy is, hogy egy nem akciós parfümöt 33 %-kal olcsóbban veszünk meg, de ekkor nem él a 15 %-os kedvezmény. Akciómentes heteken a kártyával „Rossmann Minőségi Márkatermékeket” 5 %-os kedvezménnyel vehetünk meg. (Ha ilyen termékekre használjuk fel a 15 pont után járó kedvezményt, összesen 20 %-kal olcsóbban vásárolhatunk. J)

Címkék: kártya kedvezmény pont rossmann drogéria

A bejegyzés trackback címe:

https://biztospontok.blog.hu/api/trackback/id/tr673065768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wulfie 2019.01.13. 22:50:05

Lehet kérni az üzletekben, hogy küldjenek neked havonta kuponokat, csak ki kell tölteni egy rövid adatlapot. Az akciós termékekből még lejön 10% :) www.ujsagomat.hu/rossmann/akcios-ujsag-hetfotol-07-01-2019-0/ Itt nézem mindig,h mi akciós
süti beállítások módosítása