Libri törzsvásárlói kártya

 2011.07.12. 22:58

 

Minden vásárlásnál adjuk oda a kártyát az eladónak. A vásárlások bekerülnek a Libri elektronikus nyilvántartásába. (ha a libri.hu-n vásárolunk, adjuk meg a kártyaszámot!) Minél nagyobb a nyilvántartott vásárlások halmozott értéke, annál nagyobb a kedvezmény. (A kártya igényelhető a Libri honlapján is, ahol az egyenleg lekérdezhető.) Amint elérjük a 15.000 Ft-os egyenleget, 5 % kedvezményt kapunk. 30.000 Ft-tól 7 %-ot, 50.000 fölött 10 %-ot. (Az egyenleget egy naptári év alatt gyűjthetjük, december 31-én nullázódik és kezdődhet újra a játék.) Ha a webáruházban vásárolunk fix +5 % kedvezmény kapunk, már 0 Ft-os egyenlegnél is. A kapott netes kedvezmény összeadódik az egyenlegünk után járó kedvezménnyel. 
A kártyával kedvezményeket kaphatunk a Concert&Media Jegyirodánál, a Kreatív Hobby-nál, az 576 Kbyte-nál és a Rádió Taxinál is.

 

Címkék: kártya libri kedvezmény könyvesbolt kreatív hobby 576 kbyte concert&media rádió taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://biztospontok.blog.hu/api/trackback/id/tr173061974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása